Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Willy Toledo o atacă pe Macarena Olona spunându-i că arată ca un nazist când îi răspunde: „Prostule…”

Willy Toledo o atacă pe Macarena Olona spunându-i că arată ca un nazist când îi răspunde: „Prostule…”

Tensiune maximă între actorul Willy Toledo și Macarena Olona prin intermediul rețelelor sociale. Atât de mult încât amândoi și-au spus cuvinte neplăcute unul împotriva celuilalt. Totul despre candidații la următoarele alegeri europenecare va avea loc duminică, 9. Părerea lui l-a făcut pe interpret.

The frază cu chestiune care a stârnit critici din partea Toledo: „Consiliul politic spaniol are nevoie de o mare schimbare. Roberto Vaquero (Frente Obrero) și Alvise (Partidul s-a terminat) candidează la alegerile europene și sistemul este zdruncinat. Ei sunt versurile libere”, a subliniat Macarena Olona. Și a adăugat că, deși „diferențe mari între ei” îl despart, are încredere că vor obține un loc. „Și dă-i bine consiliului politic spaniol”.

Y Willy a reacționat în felul următor împotriva expoliticii. „Întotdeauna fără să te lipsesc de respect pe tine, care l-a îngrozit, sistemul este că nu a mai dormit cu ochiul de când a aflat că acești doi criminali se prezintă europenilor”a subliniat el.

De la „revoluționar de caviar” la „nazist murdar”

Olona nu a rămas în urmă si a profitat de felul in care se prezinta pe reteaua de socializare 'X' pentru a mai adauga cateva detalii despre actor. „‘Ateu, anti-fascist, anti-rasist, anti-sionist’”este ceea ce apare… la care a adăugat: “…Și prost ca naiba. Caviar revoluționar”.

Confruntarea ajunsese deja la cote înalte pentru că Willy credea că are puterea de a răspunde. Și a făcut: — Nu te supăra, dragă, ești deja un nazist dezgustător.

Y Ozona a răspuns din nou: “La totalitarismul i se răspunde cu un zâmbet. Amar”. propoziție
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.