Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Portar și apărare, chei în marea finală pentru tronul Top BRAND

Portar și apărare, chei în marea finală pentru tronul Top BRAND

EEste și mai dificil. Nu a existat niciodată un final BRAND Fantasy (din acest sezon MARCA Movistar Fantasy) atât de strâns în cea mai importantă și populară ligă oficială dintre toate cele care compun jocul. Fotografia finală este gata să întâlnesc câștigătorul în jurul orei 23.00 duminică când Sevilla-Barcelona pune capăt unui sezon memorabil.

The meciul ziua 37 în Liga Top MARCA răsfoiți alin strângeți și mai mult diferența dintre primul și al doilea loc de la 11 la șapte punctecare sunt cele va trebui să-l apere pe 'Lerca fc' împotriva presiunii lui 'Rhandy' și întotdeauna fără a-l pierde din vedere pe al treilea în luptă, 'Chuacher', deși dezavantajul său de 33 de puncte pare practic de netrecut.

Invitație la Gala MARCA

Cei mici detalii sau diferențe între șabloanele candidaților de top Ei vor fi cei care vor dicta care va fi campion și va participa la gala Premiilor MARCA cu o invitație pentru două persoane și așa primi trofeul din mâinile uneia dintre vedetele LaLiga EA Sports.

The Ultima zi vine cu totul rezolvat ambele de mai sus (campioni, pozitii europene) ca mai jos (retrogradări), care, fără îndoială, vor influența foarte mult la realizarea unsprezecelea. Rotațiile, fețele noi, vor fi la ordinea zilei în multe cazuri.

Aruncând o privire la echipele 'Lerca fc' şi 'Rhandy' Până astăzi, rând cu rând, marcaj între ambele. Fără a merge mai departe, se urmărește centrul câmpului: Lex Baena, Brais Mendez, Gndogan, Bellingham, Nico Williams, Cube, Kroos și Tsygankov. Și față, aproape aproape: sunt comune Srloth, Dovbyk, Gerard, Aspas, Lamine, Lewandowski, Svio și Vincius. Singurul diferit este Ayozepe staff-ul liderului.

Așa stau lucrurile cheia punctelor de rezoluție spre spate, atât portarul cât și apărarea. Con Ter Stegen, Christian Mosquera, Kound, Ronald Araujo și Sergio Ramos în ambele șabloane, cele diferite sunt Jrgensen, David López și Yerson Mosqueradin 'Lerca fc', și Courtois, Rallo, Miguel Gutirrez și Mingueza, de „Rhandy”. Finalul pieței promite emoții puternice să sosească vineri la 21:00 (Girona-Granada) cu temele făcute… și schimbările care urmează să fie făcute.

Descarcă aici noul Movistar Fantasy MARCA cu mai multe funcții noi ca niciodată! Cu noi competiții precum Campioni sau Primii! Con mai multe premii! Și cu mai multe opțiuni de personalizare! Urmărește-ne pe Twitter @FantasyMARCA. De asemenea, aveți conținut zilnic pe MARCA.com și conținut săptămânal în ziar (miercuri), pe canalul MARCA de pe YouTube și la Radio MARCA (vineri, ora 14.45).

Porter
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.