Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / „La cina cu sushi, Xavi a spus că nu-i vrea pe Lewandowski și Joao și apoi pe Laporta…”

„La cina cu sushi, Xavi a spus că nu-i vrea pe Lewandowski și Joao și apoi pe Laporta…”

În discuția „A Diario”, Emilio Pérez de Rozas a spus declanșatorul despărțirii dintre Laporta și comportamentul nerușinat al agenților „prietenilor apropiați” ai lui Joan Laporta cu privire la președinte. „Totul s-a stricat pentru că Laporta a încetat să mai aibă încredere, deschis, în antrenor și pentru că criteriile fotbalistice nu coincid cu ceea ce cred el și Deco”.

„Xavi se răzgândește după celebra „cina sushi” începe să vadă că ajustările pe care vrea să le facă echipei nu sunt bine privite și că Laporta le aruncă în el ca o săgetă. La acea cină ajung la o înțelegere că va face față sezonului următor, dar Xavi se califică și spune că trebuie făcute ajustări. Acele ajustări înseamnă că nu-l vrea pe Joao Flix sau pe Lewandowski. În ambele cazuri, sunt mofturile lui Laporte și, când Xavi le propune, deja vede că nu o vor acorda. Apoi, Xavi adaugă că, dacă există posibilități, Arajo și Raphinha ar trebui vânduți. Apoi, dă din nou peste imposibilitatea impusă lui Laporta. Xavi îl vrea pe Nico Williams, iar Deco îi preferă pe Dani Olmo sau Luis Daz. Xavi îl vrea pe Zubimendi sau Kimmich, iar Laporta se gândește la Guido.. Se vede că la mijlocul sezonului, Deco i-a oferit chiar și Lopi, din Almera. Deci, este în acel interval dintre „El tico del Sushi” și previzualizarea Almera, când Xavi ridică vocea și pornește pulsul.”

„Au fost ucise trei legende”

“Domnul Laporta, în trei ani, a distrus trei legende Barça. Este ceva foarte greu de pus pe piept ca medalie”, a adăugat el.

„Nu poți fi atât de departe de realitate precum sunt Laporta și Xavi. Xavi a ajuns să fie concediat pentru că a cumpărat de la președinte un discurs triumfalist. La începutul sezonului, Xavi s-a angajat să facă echipa să joace mai bine. „Cred că un alt dintre lucrurile pe care probabil le-a luat în calcul Laporta, un foarte pasionat și fan al fotbalului, este ideea că această echipă cu mai multe ore de muncă și dăruire ar avea rezultate mai bune”, a spus el.

“Xavi știa ce crede Laporta și anturajul său. Știa că nu-l iubește și era nebun să continue. Acesta este un tip bolnav de la Barcelona. De mai multe ori, după o lovitură, stătea mereu în presă. vorbind ca partener, am senzația că Xavi și anturajul lui au trăit în „Lumile lui Yupi”.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.