Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Jaime Alcaraz cade în turul doi al Turului Rafa Nadal din Gran Canaria

Jaime Alcaraz cade în turul doi al Turului Rafa Nadal din Gran Canaria

ECel mai tânăr din saga Alcaraz a aterizat la sediul din Gran Canaria după ce a debutat în ediția de la Barcelona din ianuarie, dar nu a reușit să avanseze dincolo de turul doi, după ce marți l-a învins pe Kris Vranes cu 6-3 în primul tur și cu 6-4. Miercurea aceasta a căzut într-un meci distractiv și vibrant care a necesitat două tie break-uri pentru victoria lui Alejandro Herrero.

După cum și-a amintit antrenorul său, Ramón Abenza, „obiectivul nu a fost atât de a depăși diferitele runde, ci mai degrabă de a îmbunătăți nivelul de tenis al lui Jaime și ca el să concureze din nou cu unele dintre cele mai bune rachete de pe scena națională și acest scop a fost mai mult decât împlinit.” .

Alcaraz a luat conducerea în primul set cu un joc foarte solid care l-a determinat să câștige cu 6-3. În setul al doilea, egalitatea a fost nota predominantă și doar în departajare a reușit tenismenul valencian să egaleze concursul (6-7). În al treilea și ultimul set, jucătorul din Murcia a fost pe cale să finalizeze o revenire eroică după ce a pierdut cu 5 la 0. Șase jocuri consecutive au schimbat jocul, dar în cele din urmă echilibrul mai mare al lui Alejandro Herrero i-a dat victoria, din nou în moarte subită (6-7).

Abenza și-a definit elevul drept „un băiat priceput, cu mult talent și care are o mare capacitate de muncă, deși are un drum lung de parcurs. În ciuda numelui de familie, își dorește doar să mai fie unul ori de câte ori joacă și se bucură. jocul.” tenis și continuă să se îmbunătățească în fiecare zi”, a asigurat el.

Spectacolul continuă la Telde

Cea de-a XI-a ediție a Rafa Nadal Tour By Santander 2024 a definit turul de optimi care se va disputa mâine, începând cu ora 9.00, la instalațiile Tennis Academy El Cortijo din Telde, cu disputa de 48 de meciuri la cele trei categorii de tenis. . formația care alcătuiește turneul: sub 12, sub 14 și sub 16.

Până la unsprezece terenuri de tenis au fost organizate simultan. cele aproape 80 de jocuri din ziua intensă de astăzi, cea mai lungă ca număr de jocuri, pentru a lăsa surpriza eliminării unui cap de serie precum Csar Tasso în mâinile lui Marc Marcos (7-6 și 6-2) în sub 12.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.