Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Gins Corregela mărturisește câți bani a câștigat din videoclipurile sale de pe TikTok

Gins Corregela mărturisește câți bani a câștigat din videoclipurile sale de pe TikTok

HSunt personaje care, grație rețelelor de socializare, devin personalități mitice ale acestei țări sau care Sunt capabili de serigrafie fraze în imaginația colectivă și că rămân în societate mulți ani.

Acesta este cazul Gins Corregela, care a putut să-și creeze propriul brand personal și identitatea prin videoclipurile pe care le-a înregistrat pentru TikTok. Personajul său a început să fie cunoscut datorită acestor videoclipuri, pe care fiica lui l-a încurajat pe protagonist să le facă, creând sandvișuri gigantice care lăsau pe oricine cu gura căscată. Nu era doar dimensiunea, unele dintre aceste sandvișuri aveau și amestecuri foarte ciudate de alimente.

Gines Corregela: „Piquejos”, „Qu empape!”, „Felipe”

După cum am menționat mai sus, expresiile din Gins sunt fundamentale, așa cumsau miticii „piquejos” pe care îi ia din pâine și îi dă lui „Felipe”, curcanul său de încredere, hrănit cu sfaturi de gustare. Dar, fără îndoială, cel mai repetat în întreaga lume a fost „Ce înmuiere!”, și modul lui ciudat de a turna uleiul pe sandviș, o cantitate incredibilă de ulei de măsline. Ceea ce nu mulți oameni știu este că atât de multe sandvișuri de asemenea dimensiuni L-a determinat să se îngraşe mai mult de 20 de kilograme.

Gin

Aceste videoclipuri l-au determinat să concureze în „Survivors”, unde popularitatea sa a crescut pe moment, a fost la cel mai înalt nivel de faimă și în reality show-ul viselor sale.

Gin

În urmă cu câteva zile a fost intervievat pe podcastul 'Aqu hay tema', unde a vorbit despre o problemă pe care nu a atins-o până acum. El a mărturisit câți bani a reușit să câștige datorită videoclipurilor sale de pe rețelele de socializare, unde are peste două milioane de urmăritori. Ei bine, cifra este surprinzătoare, El susține că a câștigat 3.000 de euro în acești ani. In zilele de azi, a deschis un snack bar în Sevilla, împreună cu partenera lui Yaiza Martín, care este numită, desigur, „Unul care se înmoaie”.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.