Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Europa League: Xabi Alonso: “Nu a fost ziua noastră, și din cauza greșelilor mele… e păcat”

Europa League: Xabi Alonso: “Nu a fost ziua noastră, și din cauza greșelilor mele… e păcat”

Xabi Alonso, care a fost depășit de Gian Piero Gasperini, nu a ezitat să accepte înfrângerea și superioritatea rivalei: “Atalanta a fost mai bună decât noi, nu poți spune contrariul. Nu am putut juca așa cum ne-am dorit, după primul gol, Atalanta a găsit multă energie. Eram pregătiți. pentru dueluri unul contra unu pe teren, dar nu ne-am putut impune Nu a fost ziua noastră, este păcat că s-a întâmplat în finală, dar nu putem face altceva decât să acceptăm.

Atalanta și-a rupt sinura (care rămâne la 51 de jocuri neînvins) și îl împiedică să realizeze tripletul. Dar ce sa intamplat? Nimeni nu a demonstrat o asemenea superioritate față de Bayer-ul său. “Vom analiza dupa meci, poate au fost niste greseli, si ale mele. Am pierdut multe dueluri, la fel ne-am concentrat prea mult in fazele stricte, dar este modul nostru de a juca: am incercat sa ne impunem. Noi s-a ocupat de jocul pe care îl pregătisem, dar nu a mers și am avut niște probleme”, a analizat el.

Acum, însă, nu mai are timp să se întristeze. Și știe: sâmbătă, un nou titlu în joc. Pokal împotriva Kaiserlautern din Divizia a II-a germană.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.