Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Euro 2024: Ayoze, marea surpriză pentru De la Fuente pe lista Naţională

Euro 2024: Ayoze, marea surpriză pentru De la Fuente pe lista Naţională

A la câteva luni de la împlinirea vârstei de 31 de ani până la Ayoze Prez apelul a sosit în sfârșit Echipa națională a Spaniei. Atacantul din Tenerife, care a jucat într-un final magnific de sezon cu Betisși-a văzut efortul răsplătit cu apelul de la Luis de la Fuente pentru lista anterioară a Cupa Euro. Antrenorul a numit 29 de jucători și va trebui să facă patru debarcări, așa că al 10-lea battician va avea la dispoziție câteva zile și două amicale pentru a-și câștiga locul printre aleși.

Cel al Ayoze Este un caz atipic în fotbalul spaniol. Și-a făcut bagajele îndreptându-se spre Prima ligă când transferul jucătorilor din LaLiga spre Insulele Britanice a fost aproape excepția. Dar mai presus de toate, s-a dus la Newcatleprovin de la Tenerifefără să fi debutat în prima divizie! O campanie senzațională 2013-14 în care a marcat 24 de goluri în 34 de jocuri în Al doilea A deschis larg porțile fotbalului englez, unde a avut o carieră de aproape un deceniu.

A jucat două meciuri cu sub 21 în urmă cu un deceniu

Numai o dată a fost chemat de către Nationala Spaniei sub 21con Celades pe bancă. Era la începutul lui septembrie 2014, de îndată ce am aterizat în Prima ligăsă participe la două meciuri de calificare împotriva Foame y Austria în care avea minute. De atunci a dispărut din planurile naţionalei. Nu a fost numit niciodată de echipa de seniori, nici măcar în sezonul 2018-19 unde a marcat nu mai puțin de 13 goluri în toate competițiile cu echipa. Newcastle. Dar oportunitatea a ajuns să vină cu el Betis.

Tenerife a aterizat în Benito Villamarn în ianuarie 2023 împrumutat de la Leicester, al doilea club al său de pe insule, pentru a finaliza ultimele șase luni de contract ca jucător verde-alb. A jucat practic de toate de la sosire, mizand pe increderea totala si absoluta a Pellegrinicare a insistat cel mai mult pe semnarea sa, și cu patru goluri, două pase decisive și mai multe penalty-uri, a contribuit decisiv la certificarea heliopolitenilor în clasamentul în faza grupelor din UEFA Europa League.

Vara trecută, cu scrisoarea de libertate, am primit oferte relevante, dar am prioritizat continuarea în Betis, care a făcut un efort financiar foarte important pentru reținerea jucătorului. În acest sezon, și în ciuda faptului că a lipsit două luni de competiție din cauza unei accidentări grave la gleznă cauzată de un atac foarte dur al unui rival împotriva Granada, a reușit să înscrie 11 goluri și să distribuie două pase decisive în 38 de meciuri oficiale. Dar mai presus de toate, a terminat cursul la un nivel foarte înalt, cu cinci goluri în ultimele șase zile de Liga.

O „bănuială” după jocul lui Bernabu

O întindere finală a campionatului care a deschis în sfârșit porțile Selectați. Sâmbătă a realizat o performanță grozavă în fața lui Real Madrid în ea Santiago Bernabu care a ratat doar golul. Courtois A trebuit să se arate pentru a preveni. Dar după meci, Ayoze A început deja să bănuiască un apel care acum este oficial: „Sunt entuziasmat, bineînțeles că sunt. Adevărul este că există ceva acolo, să-i spunem o bănuială, care îmi spune că e posibil să fiu printre aleși. cele. Vom vedea luni ce decide antrenorul.” . Astăzi bănuiala s-a adeverit și voi avea câteva zile să încerc să conving pe deplin Din sursa a fi în Cupa Euro.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.