Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Bara: Odată cu plecarea lui Xavi, Araujo se gândește deja să se reînnoiască cu Bara

Bara: Odată cu plecarea lui Xavi, Araujo se gândește deja să se reînnoiască cu Bara

Eviitorul lui Ronald Araujo La Barcelona este încă foarte incert. Clubul Barça vrea ca acesta să-și reînnoiască contractul și de aceea, în urmă cu câteva săptămâni, i-au trimis o ofertă pentru a-și prelungi angajamentul față de club. Cu toate acestea, uruguayanul nu a răspuns. A fost evaziv în așteptarea încheierii sezonului, dar până astăzi nu a răspuns propunerii clubului. Cu toate acestea, acum odată cu plecarea lui Xavi, șansele ca acesta să-și reînnoiască contractul sunt mult mai mari.

Araujo a fost eliminat în minutul 29 pentru un fault asupra lui Barcela

Realitatea este că fundașul a avut multe îndoieli cu privire la continuitatea lui. Iar una dintre ele era legată de continuitatea antrenorului. Relația dintre Araujo și Xavi nu trecea prin cel mai bun moment al ei Prin urmare, plecarea antrenorului este un plus pentru uruguayan de reînnoit. Ronald a fost foarte supărat pentru că s-a simțit foarte neputincios din partea clubului când a fost eliminat în manșa secundă a sfertului de finală împotriva lui PSG.

Expulzarea împotriva lui PSG

Acel cartonaș roșu a lăsat echipa sa cu zece cu o oră de joc și a fost începutul eliminării Barça. Araujo a primit foarte multe critici, chiar și de la coechipieri, și i-a ratat foarte mult că Xavi nu a venit în apărarea lui. Antrenorul i-a subliniat chiar și când a vorbit despre jocul menționat, lucru care l-a supărat pe fundașul central. Nu era prima dată când îi reproșa în fața colegilor de clasă. Prin urmare, plecarea antrenorului este un detaliu care joacă în favoarea continuității acestuia.

EFE

îndoielile lui Araujo

Dar nu este singurul lucru. Araujo este ambițios și vrea să fie într-o echipă puternică care luptă pentru titluri. Și vezi că la Barcelona nu va fi așa. Situația financiară a clubului nu invită la optimism. Nu vor exista întăriri majore și totul indică că vor fi una sau două vânzări. Prin urmare, potențialul echipei nu va crește în timp ce, de exemplu, Real Madrid poate fi intuit că va fi o echipă și mai puternică odată cu venirea lui Mbapp.

Jucător râvnit

Mai mult, în alte cluburi uruguayanul poate câștiga mai mulți bani. Oferta Bayern Munchen care există de mult timp este suculent și nemții pot ajunge la 100 de milioane în transferuri între fixe și variabile. Bani importanți atât pentru club, cât și pentru jucător.

Întăriri pentru următoarea campanie

Acum se deschide o perioadă de așteptare. Fundașul vrea să vadă cum se întărește echipa în următoarele săptămâni și să vadă dacă există într-adevăr o echipă competitivă pentru următorul exercițiu. Dacă da, Araujo își va reînnoi contractul, dar dacă echipa își menține nivelul actual, și în ciuda plecării lui Xavi, cel mai normal este că acesta va decide să accepte una dintre ofertele pe care le are.

atitudine de club

Și nu trebuie să uităm că în cadrul clubului există voci care favorizează vânzarea uruguayanului. Deși toată lumea știe că este un jucător grozav, ei sunt, de asemenea, conștienți că pot face bani frumoși prin el și apariția cubarilor îi atenuează oarecum ieșirea. În ciuda memoriei cache pe care o are, Ideea conducerii sportive continuă să fie să nu-l vândă și lăsați-o să se reînnoiască.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.