Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Atlético de Madrid: Tevenet promovează cu El Cholo și Fernando Torres se gândește la Leo Franco pentru subsidiara sa

Atlético de Madrid: Tevenet promovează cu El Cholo și Fernando Torres se gândește la Leo Franco pentru subsidiara sa

Lla remodelarea profundă planificată în atlantic Privind în sezonul următor, pare să afecteze și băncile echipei prima și a doua. Tevenetcare și-a numărat cele două sezoane anterioare pentru promovări (de la al treilea la primul RFEF) înainte de a semna o permanență confortabilă, își propune să realizeze a treia consecutivă: nici mai mult, nici mai puțin decât personalului de antrenori al lui Simeone. Cea mai bună ieșire posibilă pentru antrenorul sevilian ținând cont de ideea la care clubul deja a sugerat de luni de zile: și promovarea Fernando Torres de la tineret la filială.

Cu Niocare duminica trecută și-a culminat al treilea sezon în Tineret prin ridicarea lui Liga Campionilor (Dubla urmărește anul trecut anul trecut și Liga pe care a câștigat-o acum doi ani, când a reușit să se califice și la Youth League Final Four cu Barrios la comandă), împingându-și obiectivul de a face o carieră pe bancă, decizia lui Atlético de a-i da cheile filialei și de a începe să-și forjeze un potențial moștenitor al Cholo Pe viitor a implicat o decizie delicată, deoarece munca lui Tevenet nu ar fi putut fi mai bună.

Așadar, clubul alb-roș s-a gândit și la formula pentru ca sevillianul să aibă premiul câștigat pe parcursul a trei campanii în care, dincolo de salvarea filialei din iad până la plasarea ei la porțile fotbalului profesionist (199 de goluri sărbătorite pe parcurs) , a fost cheie în pregătirea fotbaliștilor care au debutat recent în prima echipă: Barrios, Giuliano, Carlos Martín, Kostis, Gomis, Salim

Astfel, ideea lui Atlético presupune integrarea lui în staff-ul de antrenori al lui Simeone în cadrul convingerii la care s-a ajuns în birourile Mitropoliei de consolidarea clubului la toate nivelurile. În acest sens, odată ce munca sa de antrenor este acreditată, aterizarea lui reprezintă o injecție de cunoștințe și resurse pentru un Cholo mereu deschis spre perfecționare.

Haranga sinceră a lui Tevenet pentru a promova Atltico B

De altfel, întărirea corpului de antrenori va fi extinsă și la echipa a doua, Fernando Torres va adăuga și noi fețe pe lista sa de asistenți pentru a face față unui sezon în care, după ștacheta înaltă lăsată de Tevenet, Atlético plănuiește să se formeze. un proiect ambițios pentru filială. Mai exact, dorința Copilului pentru noua sa aventură este să încorporeze a Leo Franco (cu care a împărțit deja un dressing, alături de Simeone, în prima etapă ca fotbalist la Atlético) care, deși efemer, are deja Experiență în prima divizie după regie Huesca în opt jocuri.

Luis Piedo îl înlocuiește pe Profe

Pe lângă Tevenet, va face și saltul de la echipa de rezervă la prima echipă Luis Piedoce să ajungă pentru a umple golul lăsat de ieșirea din Profesorul Ortega. Un om al casei care, după mai bine de un deceniu a lucrat la club și a urcat prin toate categoriile Academia, va deveni cel mai responsabil de pregătirea fizică a lui Atlético. Din acest motiv, ideea care se folosește în club este că, la aterizarea în elită, el ajunge însoțit de două persoane în care are încredere: Roberto Avilescare deja făcea parte din lotul său la echipa a doua, și un alt asistent cu experiență în alte cluburi.




Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.