Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Alfonso Arús se referă la vârsta după despărțirea Madonnei de iubitul ei: „Are timp înaintea ei”

Alfonso Arús se referă la vârsta după despărțirea Madonnei de iubitul ei: „Are timp înaintea ei”

Ddupa un an, Madonna, în vârstă de 65 de ani, s-a despărțit de iubitul ei și instructor de box pentru fiul său, Josh Popper, 29 de ani. Vestea a apărut weekend-ul trecut și, de atunci, comentariile de tot felul nu au încetat să apară pe rețelele de socializare, chiar și la programele de televiziune. Luni, 27 mai, 'Aruser@s' au analizat această despărţire şi Alfonso Arús A fost cel mai tare.

Alfonso Arús se referă la vârsta după despărțirea Madonnei de iubitul ei: "Ai timp înainte"

„A fost surpriza weekendului”, a spus prezentatorul imediat ce faptele au fost cunoscute la emisiunea La Sexta. În plus, a folosit ironia când s-a referit la istoria de dragoste a Madonnei, amintindu-și pe platourile de filmare cum s-au cunoscut artistul și Josh Popper: „Cine și-ar putea imagina”.

Referințe la vârsta Madonnei în „Aruser@s”

A ieșit la iveală problema vârstei, referindu-se la diferența de 36 de ani dintre fostul cuplu de acum, deși nu ar fi fost motivul despărțirii. “Aparent S-au terminat foarte bine, fiind prietenidar ambele au o agendă foarte strânsă”, a lămurit colaboratorul Tatiana Arús, soluționând astfel orice tip de dezbatere.

Alfonso Arús se referă la vârsta după despărțirea Madonnei de iubitul ei: "Ai timp înainte"

În plus, ei au speculat cu privire la datele la care ar fi putut avea loc despărțirea sau, cel puțin, când au început să se observe primele simptome că ceva nu merge așa cum trebuia. „Ultimul spectacol de afecțiune a Madonnei pe rețelele de socializare Era 14 februarie“, au dezvăluit aceștia în 'Aruser@s'.

În acel moment Alfonso Arús a intervenit din nou și a folosit din nou ironia pentru a vorbi despre Madonna și despre căutarea ei a unei noi iubiri. „Să vedem, Madonna Ai timp înainte să te îndrăgostești de unul mai tânăr”, a declarat pe un ton plin de umor prezentatorul matinal al Atresmedia.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.