Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / ACB Liga Endesa: Real Madrid este pe cale să încheie semnarea lui Rathan-Mayes

ACB Liga Endesa: Real Madrid este pe cale să încheie semnarea lui Rathan-Mayes

El Real Madrid este negocieri foarte avansate cu Xavier Rathan-Mayesgardian-trăgător canadian de 1,93 m și 30 de ani care joacă în prezent în Enisey de la VTB United Leagueunde a avut un sezon foarte remarcabil, creditând medii de 25,4 puncte, 4,5 pase decisive și 4,2 recuperări pe meci. Apariția lui nu a trecut neobservată de o mână de echipe europene, totuși Madridul va fi foarte aproape de a-și încheia semnarea potrivit jurnalistului lituanian Donatas Urbonasde pe site-ul de specialitate BasketNews, de obicei foarte bine informat.

Albii plănuiesc deja de câteva săptămâni următorul sezon, în care Rudy Fernndez nu va mai fi acolocare se va pensiona, și cel mai probabil niciunul Sergio Rodríguez. Și dacă situația nu se schimbă radical, va ieși și ea Mario Hezonja îndreptându-se spre Barcelona o al Panathinaikosprin urmare Rathan-Mayes va acoperi nevoile Madridului atât în direcţie ca în capacitatea de punctare.

Rathan Mayes A jucat trei sezoane în Universitatea de Stat din Floridaunde am media 12,4 puncte, 4,5 pase decisive, 3,2 recuperări și 1 furt. Și după ce nu a fost ales în draftul 2017, în martie 2018 a semnat un contract temporar de zece zile cu Memphis Grizzlies. În iulie 2018 am semnat un contract cu AEK Atena al Ligii Greciei. În februarie 2021 am aterizat în BC CSU Sibiu al Ligii Române, iar în august 2023 a semnat pentru Melbourne United din Australia. În prezent, el a activat în Enisei Rus unde s-a remarcat prin spectacole precum cea în care a jucat împotriva puternicilor CSKA Moscovacon 30 de puncte și 8 pase decisive.

Fiul fostului jucător Tharon Mayes cu trecut în ACB

Xavier este fiul lui Tharon Mayesun fost jucător care a servit și ca trăgător în anii 90 (în prezent are 55 de ani) și care a avut un trecut în Liga ACB după ce a jucat un sezon în Breogn Lugo (1994-95) și altul în UCAM Murcia (1998-99). Cu siguranță îi va fi dat fiului său informații bune despre Spania în cazul în care interesul lui Real Madrid.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.