Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Vito Quiles anunță că va intra în justiție împotriva lui Scar Puente: „Ne vedem în instanță”

Vito Quiles anunță că va intra în justiție împotriva lui Scar Puente: „Ne vedem în instanță”

Ldisputa dintre Podul CicatricilorMinistrul Transporturilor al Spaniei și jurnalistul Vito Quiles încă în vârf. După ce reporterul în vârstă de 23 de ani a răspândit o imagine cu mașina oficială a lui Puente la concertul Taylor Swift parcat incorect, Tensiunea dintre cei doi a crescut.

„Scar Puente m-a acuzat că am mințit, atât la înmatriculare. Cine minte, domnule ministru? șahmat”, A fost unul dintre ultimele tweet-uri publicate de Quiles, arătând din nou mașina lui Puente.

„Am să îți explic din nou, ticălosule. Asta nu este mașina mea. Nici oficial, nici privat. Și mai adaug la tine. Emiteți plăcuța de înmatriculare a unui vehicul de poliție. — Mă voi asigura personal că plătești scump.a răspuns ministrul, lucru care a aruncat totul în aer, mai ales când Vito Quiles a anunțat că va intra în justiție împotriva politicianului.

Vito Quiles anunță că îl va duce în instanță pe Scar Puente

Printr-un videoclip pe Twitter, jurnalistul și-a explicat intențiile: „Vreau să anunț că am luat măsuri legale împotriva lui Scar Puente, Ministrul Transporturilor al Regatului Spaniei, pentru că m-a amenințat serios spunând că voi plăti scump pentru simplul fapt de a publica informații. „Totul este foarte democratic”, a început el spunând.

„Este curios cum, pe de o parte, guvernul spune că trebuie să punem capăt tensiunii și Pedro Sánchez spune că trebuie să punem capăt insultei și, pe de altă parte, ministrul său mă numește un sac de rahat, foarte coerent, vreau să spun. de asemenea că Informațiile pe care le-am publicat despre Scar Puente sunt total adevărate, iar dacă este o păcăleală așa cum spui, de ce nu o demontați în loc să mă insultați?“, sigiliu.

„Scar Puente a mers la un concert Taylor Swift la Santiago Bernabu într-un vehicul oficial și nu are nimic de-a face cu funcția sa ministerială, a mers pur și simplu în calitatea sa personală de a se bucura, într-un vehicul pe care l-au plătit toți spaniolii, iar acum ei publica asta M-a denunțat la Parchet pentru că am dezvăluit plăcuța de înmatriculare a unei mașini de poliție, De ce? Dacă nu am spus asta, el a spus că, Poate că noi vom fi cei care vor trebui să-l raportăm pe Puente la Parchet pentru dezvăluirea secretelor“, El a continuat.

„În contul său are cinci milioane de vizualizări, în mână, cine răspândește ce. Mă trimit în fața Procuraturii, un băiat de 23 de ani pentru că am publicat informații compromițătoare despre guvern, dar nu trimit Tsunami Democratic sau teroriștii catalani sau CDR 15 care au ars containere, care au aruncat în aer vitrine și magazine și care au lăsat așa un polițist național în Catalonia, pentru acei amnistieri”, a argumentat el.

„Și, în sfârșit, cea mai bună parte, Asociația Presei, amintiți-vă ce s-a întâmplat de fiecare dată când Vox a dat afară un jurnalist din sediul său pentru minciună, pentru manipulare, a fost chiar condamnat pentru că a atacat onoarea formației sale. în adunări, programe speciale, declarații. , notează… Îți amintești ce s-a întâmplat când șeful cabinetului Isabel Daz Ayuso a spus destul, că ar trebui să înceteze să-și hărțuiască mediul familial? Și ce s-a întâmplat când ministrul Spaniei mi-a spus un sac de rahat și a spus că voi plăti scump pentru asta? „Au tăcut ca morții” M-am remarcat, vizibil supărat.

„Pentru că aceasta este o sectă al naibii, un grup de fanatici și adulatori ai lui Pedro Sánchez, palmeros, care nu respectă niciun jurnalist din această țară și doar interesele guvernului autocratului. Nu știu dacă sunt un sac de rahat sau nu, dar ceea ce știu este că ești corupt. că profitați de funcția de primar al Valladolidului pentru a pleca într-o călătorie cu un Mercedes de lux plătit de o firmă a Primăriei și că ați plătit cu 72% mai mult pentru măști unui om de afaceri prieten de-al vostru, același care a luat tu pe un iaht cu fete în Ibiza, deci domnule ministru ne vedem la tribunal“, sentințe.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.