Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Serie A: „Haosul Kvaratskhelia” la Napoli: mediul său îi amenință plecarea… iar clubul răspunde

Serie A: „Haosul Kvaratskhelia” la Napoli: mediul său îi amenință plecarea… iar clubul răspunde

EEste greu să găsești o săptămână liniștită în Napoli haotică. Și nici măcar cu Euro Cup asumând toate lumina reflectoarelor din Europa nu se liniștește treaba. Acum, cu voci din Georgia și având ca protagonist împrejurimile lui Khvicha Kvaratskhelia. Vei sta? Va pleca? Orice este posibil în câteva luni de mare incertitudine în orașul Campanile în ciuda sosirii lui Antonio Conte la Stadio Maradona.

Totul a explodat cu câteva cuvinte de la Mamuka Jugeli, agentul său, în 'Sport Imedi': „Vrem să părăsim Napoli, dar acum aşteptăm cu toţii Euro 2024. Cu Conte, Napoli are planuri mari. Sunt sigur că sezonul viitor se vor califica din nou în Liga Campionilor și se vor lupta pentru Scudetto. Dar asta nu înseamnă că Kvaratskhelia vrea să rămână acolo, nu vreau să spun asta. Nu am discutat această problemă cu el, cel mai important lucru pentru el este selecția. Scopul nostru este echipa care joacă Liga Campionilor. Cel mai rău lucru este că, dacă rămâne aici, Khvicha va pierde un an din cauza asta… suntem îngrijorați”.

Vrem să plecăm din Napoli, dar acum așteptăm cu toții Euro 2024

Mamuka Jugeli, agent de Kvaratskhelia

În același mediu, tatăl său a continuat aceste afirmații: “Nu vreau ca Khvicha să rămână la Napoli. Într-un an a lucrat cu patru antrenori diferiți, asta mă îngrijorează foarte mult, va decide singur, deși este incomod pentru pe mine. „Nu am vorbit cu Khvicha despre această problemă, nu o voi face până la sfârșitul Euro 2024”.

Nu vreau ca Khvicha să rămână în Napoli. Într-un an am lucrat cu patru antrenori diferiți

Badri Kvaratskhelia, părintele de Khvicha

Asta a fost ieri duminica, cu câteva zile înainte de debutul istoric al Georgiei într-o Eurocupă… cu „Kvara” ca lider și vedetă. Mai târziu, noaptea târziu, Napoli a răspuns împrejurimilor laterale cu o declarație destul de dură și clară: “Jucătorul are un contract pe încă trei ani cu clubul. Kvaratskhelia nu este pe piață. Nu agenții sau părinții decid viitorul unui jucător contractat de Napoli, ci Calcio Napoli!!! Sfârșitul poveștii” .

Jucătorul are un contract pe încă trei ani cu clubul. Kvaratskhelia nu este pe piață

Declarație de la Napoli

Între timp, din Italia, sunt clare: Planul este același și implică ca Kvaratskhelia să rămână pe versanții Vezuviului. Antonio Conte o consideră o piesă esențială căci noua direcție și declarația de aseară, după cuvintele părintelui și ale agentului finalului ofensivei georgiane, merg tocmai în această direcție. Clubul partenopean vrea doar să-l sacrifice pe Victor Osimhen, și pentru peste 100 de milioane. Contractul lung al lui Kvaratskhelia, până în 2027, lasă clubul într-o poziție de forță.

În plus, Kvaratskhelia a vorbit cu Conte și și-a exprimat bucuria la sosirea lui. Se pare că totul se va rezolva… cu o reînnoire bogată a contractului iar georgianul, care câștigă puțin peste un milion net pe sezon, devine cel mai bine plătit jucător al clubului.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.