Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Real Madrid: Începe exploatarea noii gazon Santiago Bernabu… și o schimbare a amprentei în partea de nord

Real Madrid: Începe exploatarea noii gazon Santiago Bernabu… și o schimbare a amprentei în partea de nord

El Real Madrid a dat semnalul de pornire pentru a începe exploatarea noului gazon al Santiago Bernabu, o schimbare pe care am anunțat-o săptămâna trecută în MARCA. Un proces meticulos care vizează elimină controversa care a apărut cu iarba albă de coliseum după cuvintele lui Pep Guardiola după prima manșă din sferturile de finală a Ligii Campionilor: „Acum trebuie doar să aibă grijă de iarbă”lansat pe cerul Madridului.

Un nou proiect pe care ți-l dorești recuperați excelența care a însoțit întotdeauna covorul Bernabu. Și este cel al cinci schimbări de iarbă care au fost efectuate în sezonul 22/23, a trecut pe un verde care a dat rezultate mai bune (23/24) dar a început să piardă din calitate pe măsură ce meciurile au evoluat. Așa cum stau lucrurile, clubul alb își propune acum Plantați semințele și aveți grijă de creșterea lor de la zero în celebrul hipogeulucrarea de arhitectură care s-a transformat Florentino Prez un pionier când vine vorba de infrastructura sportivă.

Prima fază a proiectului și o schimbare a amprentei

Odată ce iarba din sezonul trecut a fost îndepărtatăprima fază a noului proiect, se va trece la nivelați pământul cu nisip care este însoțit de materie organică (in final a fost nevoie de mai multa cantitate decat se astepta) pentru a putea planta semintele deasupra celor sase placi care vor alcatui hipogeul alb. Cu asta intenționează ai grija chiar si de cel mai mic detaliu si reglementeaza pe cat posibil conditiile gazonului

Mai mult, coincidend cu scoaterea ierbii Bernabu, muncitorii clubului alb au continuat cu schimbarea amprentei celui de-al doilea amfiteatru la capătul sudic. În această zonă a stadionului are loc o transformare uriașă așa cum trebuie schimba complet amprenta standurilor pentru a permite instalarea noilor scaune rabatabile care vor fi amplasate pe tot stadionul. Un proces de cofrare, utilizat în construcții pentru a da formă și sprijin temporar structurilor din beton, pentru a schimba complet geometria stadionului. Scaune noi, balustrade pe holuri care duc spre fiecare sector pentru a finaliza detaliile stadionului alb. Mențiune specială pentru testele de sunet și lumini din nou Bernabu VIP super box. Situat în cel mai înalt inel al stadionului Real Madrid, în cel botezat Skywalkcel pasarelă care înconjoară cerul Madridului ocupând 700 de metri pătrați Intenționează să se deschidă publicului în următoarele evenimente pe care stadionul le găzduiește.

Bijuteria din coroana albă

Acesta va fi superboxul VIP al Santiago Bernabu

Configurația spațiilor Skybar va fi împărțită în 4 zone mari și înălțimi. Zona restaurantului și clubului de noapte va fi amplasată la capetele respective ale Skybarului, zona centrală va fi dominată de un bar mare și de suportul unic învăluitor pentru sticle, iar în final, zona de tribune și boxe VIP s-a concentrat pe asigurarea confidențialității și generarea de vederi asupra terenului de joc în timpul zilelor de meci. Spatiul are si doua terase pe ambele parti, de 250m2 fiecare, care se inspiră din chioșcurile din Madrid și din parcurile sale emblematice.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.