Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Patricia Pardo explodează împotriva femeii căsătorite cu o păpușă de cârpă: „Nici un minut de televiziune pentru oamenii ăștia”

Patricia Pardo explodează împotriva femeii căsătorite cu o păpușă de cârpă: „Nici un minut de televiziune pentru oamenii ăștia”

UUna dintre cele mai suprareale știri ale weekendului a fost, fără îndoială, mărturia lui Mairvione Rocha. O braziliancă care a vorbit la 'Viaţa fără filtre', un program de Cristina Trrega, care a fost căsătorit cu o păpușă de cârpă și a avut trei copii. Ei bine, în această luni, femeia a fost intervievată din nou la Telecinco, dar de data aceasta de Joaqun Prat în „Vom vedea”.

„Aceasta este o familie care a apărut în viața mea în urmă cu patru ani. M-am căsătorit cu Marcelo, avem 3 copii, dar am și viața în afara contextului familiei. Am meseria mea, copiii mei, visele mele (…). Sunt fericit să-l am pe Marcelo și pe copii. Este o fericire unică, diferită”, a mărturisit femeia.

Patricia Pardo: „Nu am avut niciun minut de televiziune pentru oamenii ăștia”

Prezentatorul o lua cu umor, pentru că este greu să iei acest subiect în serios. In orice caz, Patricia Pardo a reflectat că s-a săturat de această problemă, arătând clar că aceasta poate fi „ceva foarte periculos”. “Este modul lor de a trăi, de a căuta fericirea. Și atât”spuse Prat. Dar partenerul lui avea o părere complet opusă.

Patricia Pardo explodează împotriva femeii căsătorite cu un bărbat

“Nu. Nu cred la fel. O simt în suflet dar nu (…). Înțeleg că ceea ce face este pentru că este modul lui de viață. Dacă o face pentru copiii săi, există nimic altceva decât să obiecteze. „Ce se întâmplă este că eu cred că această doamnă, dacă nu are niciun dezechilibru psihic, întruchipează ceva foarte periculos”.a început prezentatorul să explice.

„Întruchipează disprețul față de valorile fundamentale precum munca, efortul și perseverența. Și din moment ce sunt mamă a trei copii și știu ce înseamnă să mă trezesc în fiecare dimineață și să lupt… Pentru mine nu merge totul. Ca să inventez că ai o familie de cârpe…”, a continuat jurnalistul, foarte indignat.

Patricia Pardo explodează împotriva femeii căsătorite cu un bărbat

„Mă enervează și mai mult. Cred că ar trebui să promovăm alte tipuri de valori și nu asta, și asta este părerea mea. Nu mă simt confortabil dacă nu o spun și cineva trebuie să o spună. Imi pare foarte rau. „Nici un minut de televiziune pentru oamenii ăștia”.a declarat Pardo, explodând așa cum s-a văzut rar.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.