Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Jude vrea să fie Bellingham: „Are totul pentru a câștiga Balonul de Aur”

Jude vrea să fie Bellingham: „Are totul pentru a câștiga Balonul de Aur”

Jude Bellingham (Stourbridge, 2003) a debutat la Euro 2020 în copilărie. Abia a jucat 55', dar i-a fost suficient să transforme, la 17 ani si 349 de zile, cel mai tânăr debutant din istoria turneului. Un record care îi aparține acum lui Lamine Yamal.

„Este un jucător foarte complet din punct de vedere fizic, tactic și tehnic. Mereu am spus, chiar și cu riscul de a greși, că nu văd plafon. „Va marca o perioadă în Anglia”.a prezis el, deja la acel moment, Pep Clotetantrenorul care i-a oferit alternativa la Birmingham City la 16 ani.

Nu a greșit. La 20 de ani, Bellingham a revenit la un Campionat Europeandeveni unul dintre cei mai buni jucători din lume. „Vreau să câștig Liga, Liga Campionilor și sper că cu Anglia să putem depăși ceea ce am realizat în ultimele turnee”, a spus el în aprilie.

Gareth Southgate a încercat să reducă presiunea – „nu vom pune totul pe Jude”, a avertizat el – dar Bellingham este în mișcare. Împotriva Serbiei (0-1) S-a îmbrăcat din nou în super-erou – așa cum a făcut de multe alte ori în acest sezon – să marcheze golul victoriei cu o lovitură de cap inapelabilă și să devină al treilea cel mai tânăr jucător englez (20 de ani și 353 de zile) care înscrie într-un Campionat European. Doar Wayne Rooney (18 ani și 237 de zile) și Michael Owen (20 de ani și 189 de zile) îl depășesc.

„Am intrat în joc cu multă încredere. Abia aștept să joc într-un turneu atât de incredibil. Îmi place doar să joc fotbal. De fiecare dată când aveam mingea, încercam să fac lucrurile să se întâmple. Nu privesc prea departe în viitor. Simt că pot face diferența în fiecare meci și joc fără teamă, pentru că asta îmi place să fac. Nu este o meserie, e o plăcere”, a recunoscut el cu ‘MVP’-ul sub braț.

Nu privesc prea departe în viitor. Simt că pot face diferența în fiecare meci și joc fără teamă, pentru că asta îmi place să fac.

Jude Bellingham

Marea provocare a lui Jude este să fie Bellingham. Cu alte cuvinte: transferă versiunea sa de gol cu ​​Real Madrid – a marcat 23 de goluri în 42 de meciuri – în Anglia. El este pe cale de a-l realiza. Trei dintre cele patru goluri pe care le-a marcat cu echipa națională – are 30 de selecții – au venit în ultimele sale șase apariții.

„Întotdeauna este foarte special să marchezi pentru Anglia, mai ales dacă te ajută să câștigi”, a recunoscut Jude. “Trebuie doar să te uiți la momentul sosirii lor. Bellingham își scrie propriul scenariu”, anunta Southgate.

?

Era preludiul „cascadei” de laude care urma să vină. „Este un jucător incredibil. El merită toate laudele pentru care primește felul în care joacă, încrederea pe care o are și felul în care influențează jocurile.”Subrayaba Kane. “Bellingham face ca lucrurile să se întâmple tot timpul. A făcut Anglia să vibreze de fiecare dată când a avut mingea”, a subliniat Cesc Fbregas.

Merită toate laudele pe care le primește pentru felul în care joacă, încrederea pe care o are și modul în care influențează jocurile.

Harry Kane

Fostul roșu și alb Trippier, tocmai, el a lăudat pasul înainte pe care l-a făcut: „Ceea ce îmi atrage cel mai mult atenția este maturitatea lui, felul în care face față presiunii. Jucând pentru Real Madrid Este extrem de greu și sper să poată aduce la echipa națională succesele pe care le-a avut acolo. „Poți să ai 18, 19, 20 de ani și să fii un lider și el este”.

Poți avea 18, 19, 20 de ani și să fii lider și Bellingham este.

Kieran Trippier

„Nu vom afla cât de bun este. Îl vedem la Madrid în fiecare săptămână și a demonstrat-o din nou împotriva Serbiei, marcând golul victoriei. “Are mare încredere în teren și avem o legătură foarte bună”, destac Declan Rice.

„Este un lider de masă. El este întotdeauna la locul potrivit, la momentul potrivit. “Este unul dintre acei jucători care fac diferența” a adăugat partenerul său Jarrod Bowen.

Onoruri pentru Bellingham înaintea Serbiei-Angliei: “El este englezul Zidane!”

Serbia nu a găsit altă modalitate de a o opri decât cu faulturi – au primit patru. De fapt, cel mai explicit când a fost vorba de lăudarea lui Bellingham a fost un rival: Filip Kostic. “A cerut mingea tot timpul. Are o personalitate mare. În opinia mea, are totul pentru a câștiga Balonul de Aur”, a recunoscut el. Știi: Jude vrea să fie Bellingham, tot cu Anglia.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.