Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Greșelile lui Lunin care îl lasă remarcat la debutul într-o Eurocupă

Greșelile lui Lunin care îl lasă remarcat la debutul într-o Eurocupă

ESfârșitul sezonului nu este în totalitate norocos Lunacare a văzut deja cum Ancelotti a decis să parieze pe Courtois pentru finala Ligii Campionilor și care a debutat dezastruos cu echipa sa în Campionatul European.

A fost primul său meci într-o fază finală cu echipa sa și Lunin nu a avut nicio performanță cea mai bună din cariera sa. Portarul lui Real Madrid a ratat primele două goluri primite. Primul dintre ei după returnarea unui transfer direct unui jucător rivalcare după ce a primit mingea i-a dat-o lui Stanciu care a lovit un bici de neoprit împotriva căruia Lunin nu a putut face nimic pentru a-și compensa greșeala.

Al doilea a sosit în repriza secundă. Lunin reacție târzie la un alt șut din afara zonei iar întinderea lui nu a fost în întregime eficientă și a văzut cum mingea i-a alunecat sub corp.

Mai târziu, în zona mixtă, Lunin părea afectat și a recunoscut că “„Prima mea greșeală a schimbat jocul, mi-am cerut deja scuze.” „Îmi pare foarte rău pentru colegii mei, greșeala mea a complicat jocul”, a recunoscut portarul echipei Ucrainei.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.