Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Futsal: Jimbee Cartagena repetă victoria împotriva lui ElPozo Murcia cu o dublă de la Motta și mângâie liga

Futsal: Jimbee Cartagena repetă victoria împotriva lui ElPozo Murcia cu o dublă de la Motta și mângâie liga

EJocul a început la fel de frenetic ca și sâmbăta trecută, dar ElPozo a arătat mai mult pericol în primele minute. Un călcâiat de la Rafa Santos l-a lăsat pe Marcel într-o poziție excelentă pentru a-l depăși pe gazde, dar a trecut pe lângă bară. Scorul 1-0 nu a așteptat, Bruno Taffy a profitat de o eroare a lui Chemi când mingea a fost eliberată pentru a marca primul. Jimbee a fost atins iar Saura a evitat 2-0 de la sol.

Jimbee Cartagena nu a creat pericol pentru poarta lui Juanjo, dar asta s-a schimbat odată cu intrarea lui Gabriel Motta pe teren. În prima minge a căutat deja șutul. Cravata a venit într-o piesă stabilită. Bebe asistă și Motta termină cu piciorul stâng pentru a egala scorul. Italo-brazilianul și-a înscris dubla după o pasă a lui Javi Mnguez, care i-a servit în farfurie pentru a face 1-2.

ElPozo a reacționat cu un șut al lui Gadeia în bară după o pasă grozavă a lui Rafa Santos. Lucao a avut scorul la 1-3 înainte de pauză, căutând o vaselină pe Juanjo, dar brazilianul nu a marcat și a făcut al șaselea fault lui Jimbee secunde mai târziu. Murcienii au avut ocazia să egaleze de la 10 metri la picioarele Gadeiei. Chemi a oprit penalty-ul brazilianului, dar arbitrul a ordonat ca șutul să fie repetat pentru că portarul era înainte. Gadeia a tras din nou… si a trimis-o la post.

Repriza a doua a devenit un schimb de lovituri. Mai întâi cu două lovituri ale lui Felipe Valerio, care l-a întâlnit pe Chemi în ambele ocazii, „coșmarul” lui ElPozo în această egalitate. Gabriel Motta a avut hat-trick, dar șutul său a nimerit bara. Șutul lui Rafa Santos a lovit lateralul fileului și Mellado a șutat foarte puternic pentru a-l pune sub tensiune pe Juanjo.

Meciul se încălzea cu trei cartonașe galbene pentru Pablo Ramírez, Gadeia și Taffy în mai puțin de un minut și tensiunea rezultatului a început să se simtă în Palacio de los Deportes. Dani Martínez l-a scos pe Marcel ca portar-jucator in ultimele trei minute. Chemi a continuat să-l exapere pe ElPozo, oprind tot ce se petrecea între cele trei costume.

Loc: Palatul Sporturilor din Murcia

ELPOZO MURCIA: Juanjo; Gadeia, Marcel, Felipe Valerio și Rafa Santos. Mai joacă: Ricardo Mayor, Marlon, Esteban, Niiazov, Eric Pérez, David Álvarez și Bruno Taffy.

Antrenor: Dani Martinez

JIMBEE CARTAGENA: Chemi; Tomaz, Mellado, Lucao și Waltinho. Mai joacă: Bebe, Jesús Izquierdo, Motta, Saura, Daro Gil, Pablo Ramírez și Javi Mánguez.

Antrenor: Duda

Obiective: 1-0, 5' Bruno Taffy. 1-1, 10' Motta. 1-2, 15' Motta.

arbitri: Carrillo Arroyo și Bustos Caparros. Ei i-au avertizat pe Jess (16') şi Mellado (19').
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.