Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Franța votează pentru a juca la extreme

Franța votează pentru a juca la extreme

Franța a început bine Eurocupa. A rămas de evaluat efectul conferinței de presă Kylian Mbapp in precedenta, dar se pare ca fotbalistii au votat sa joace fotbal la extreme si o fac destul de bine. Nu va fi ușor să-i strângi pe Ogarii Galiei, o echipă al cărei teren este uneori prea mic. Dacă a mai rămas ceva, sunt picioarele. Griezmann continuă să fie creierul și din spate se ocupă de lansarea haita.

Austriecii au muncit din greu, dar nu au putut îmblânzi fiara. Și dacă ar exista vreo nepotrivire, ar apărea acolo Kant. Va trebui să ne întrebăm ce face N'Golo în Arabia Saudită în afară de a face bani. Treaba s-a terminat doar 0-1 dar pt lipsa de succes a Les Bleus, care au iertat prea mult.

De la golul Austriei care nu a mers la poarta Franței lui Wober

Este adevărat că Franța nu ar fi meritat-o, dar asta nu o face cu nimic mai puțin crudă. Austria a avut cea mai clară șansă în prima repriză. Sabitzer a lăsat o minge liberă lui Baumgartner, care a fost făcută doar împotriva lui Maignan. Și imediat după aceea, jocul lui Mbapp a ajuns la o aripă schimbată, astfel încât centrarea sa a fost finalizată de Wober într-un autogol. A vedea e a crede. Oamenii lui Rangnick rezistaseră ca mistreții până în acel moment, deși sufereau, mai ales în contraatacurile galilor. Eșecul lui Mbapp din repriza secundă este și el inexplicabil. A vrut să se adapteze atât de mult împotriva lui Pentz, încât a mers lat.

Dacă există ceva de care Franța are din plin, acestea sunt picioarele

Primele galopuri au venit din stânga cu Theo Hernndez. Planul a fost bine gândit de Deschamps. Mingea iese din lateral căutând sprijin de la Griezmann sau Rabiot pentru a o degaja și a merge la portarul austriac. Dar Dmbl a reacționat târziu, dar și l-a făcut pe Mwene să sufere. Și ce să spunem despre Rabiot, amestecă calmul cu ieșirile cu schimbare de ritm. Kant a scos mătura. Au existat îndoieli cu privire la modul în care a ajuns după doi ani de absență și a jucat în Arabia, dar a fost la înălțime. El nu îi va face ușoară lui Tchouamni.

L-au trântit pe Griezmann de gard, dar s-a speriat

Bărbatul roșu și alb s-a lovit cu capul de panou după ce Wober l-a lovit pe umăr doar cât să-l dezechilibreze pe o minge divizată. S-a făcut un gol și medicii din Franța i-au pus un bandaj greoi pe cap, dar l-a scos repede. Totul s-a încheiat într-o sperietură, deși Antoine nu a acceptat scuzele rivalului. Lovitura nu i-a tulburat ideile, ci dimpotrivă. Ca și în Qatar, Griezmann petrece întreg jocul Franței. El oferă ritmul de care este nevoie, face echipa să joace și este Kroos al Franței din lovituri goale. Baumgartner a fost, de asemenea, foarte dur în confruntarea cu Maignant. E târziu și ar fi putut fi mult mai rău. Și a fost lovitura în nas a lui Mbapp și va trebui să vedem dacă nu are fractură.

Madridul nu are un Deschamps care să-i iubească

Madrid l-a semnat pe Mbapp așa că acum se poate spune că există titular pentru formația albă în echipa Franței. Restul va avea greu să strălucească în acest Euro. Mendy îl are înaintea lui pe Theo, care a sosit ca o lovitură. Camavinga a ieșit în repriza secundă pentru Rabiot, dar este cursul secund. Iar Kant a fost peste tot ieri, așa că lui Tchouamni, care este accidentat, va avea greu să-și recapete locul la mijlocul terenului.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.