Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Fanii Franței se udă după conferința de presă explozivă a lui Mbapp

Fanii Franței se udă după conferința de presă explozivă a lui Mbapp

În Franța astăzi nu s-a mai vorbit despre nimic altceva. The Conferință de presă Mbapp înainte de debutul din această seară împotriva Austria întâlnirea galilor a fost luată înainte în Dusseldorf. MARCA a vrut să influențeze opinia adepților săi după spusele căpitanului său. Majoritatea respectă opinia noului jucător de la Real Madrid și o împărtășește și ea. deoarece sunt protejate de libertatea de exprimare. În orele dinainte, i s-a strigat numele și Îi cer să-i ajute să câștige Cupa Euro mai presus de orice.

Mbapp: o conferință de presă pentru istorie, gluma lui Deschamps…

„Kylian a spus ce crede, este francez ca toți ceilalți și are dreptul să se exprime. Spune ce crede, face ce crede că este potrivit și noi îl acceptăm”, a comentat un fan.

„Mi se pare bine. „Este părerea ta și doar pentru că ești un fotbalist sau o persoană care are multă influență nu ar trebui să încetezi să spui ceea ce crezi.”subliniază partenerul său.

„Cred că fotbalul rămâne fotbal și politica este politică. Suntem cu toții aici pentru a apăra Franța, pentru a trăi un moment grozav: Nu mă întrebi de Kylian la Madrid? Foarte bun. Cu siguranță va reuși. „Suntem fericiți că a mers la PSG pentru că suntem de la Olympique de Marseille” subliniază un alt fan.

Neobișnuit Fanii francezi răspund lui MARCA cu un afiș satiric despre ZidanePAUL POLO | MARCA

Prietenul său crede că este mai bine să nu amestecăm sportul cu politica: „Ieri am vorbit despre politică, dar astăzi suntem în fotbal. Nu ar trebui să vorbim mult despre politică: Este un Euro la patru ani, trebuie să joace fotbal, asta trebuie să fie deasupra acum. Bineînțeles că Kylian va reuși la Madrid, a făcut-o cu PSG și cu Franța și o va face cu Madridul. Balonul de Aur? „Dacă Anglia va câștiga, Bellingham va câștiga, dar Franța va câștiga Euro”.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.