Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / F1: Șeful Mercedesului dezvăluie motivul pentru care nu îl semnează pe Sainz

F1: Șeful Mercedesului dezvăluie motivul pentru care nu îl semnează pe Sainz

Soarta lui Carlos Sainz rămâne neconfirmată. Este cel mai bun pilot dintre cei care nu au încă un loc și toate echipele care nu și-au confirmat încă formația pentru 2025 îl doresc în echipa lor. Cu toate acestea, deși suna tare, varianta Mercedes este din ce in ce mai indepartata iar Williams și Audi sunt favoriți.

La Mercedes se pare că au de gând să-și asume riscuri și Ei vor miza pe tânăra lor bijuterie Andrea Kimi Antonelli. Este un pariu pentru viitor, vor să folosească talentul academiei lor și Toto Wolff a recunoscut deja că I-a explicat lui Sainz că vor să parieze pentru Kimi.

Decizia este cel puțin surprinzătoare, pentru că este adevărat că are foarte mult talent, dar Are încă 17 ani și a făcut deja un salt mare de la F4 la F2, unde momentan nu a arătat mare lucru nici în acest moment. Dar acest salt care ar urma ar fi și mai mare, pentru că nu merge doar la F1, ci și cu ajutorul unuia dintre cele mai de succes echipe din istorie.

Directorul echipei germane El a asigurat de mai multe ori pe parcursul sezonului că „55” a fost una dintre cele mai bune opțiuni a pieţei şi se gândise să-l semneze. Acum că a confirmat că nu-l vor semna, l-a lăudat pe spaniol, spunând că Ar trebui să semneze pentru una dintre cele mai bune echipe de pe grilă: “Cred că, în primul rând, Carlos merită un loc de top. A făcut o treabă fantastică”, a explicat Wolff la Sky Sports.

Carlos merită un loc de top. A făcut o treabă fantastică

Toto Wolff, echipa principală Mercees

O afirmație cam perfidă, pentru că sunt o echipă de top și vor ajunge să opteze pentru o variantă care, a priori, va fi mai proastă pe termen scurt, din moment ce Îi va fi greu să se adapteze la Marele Circ. În plus, l-a lăudat încă o dată pe madrilen: „Fă o treabă grozavă în acest sezon”, a comentat acesta, ținând cont că urmează să plece la finalul sezonului.

Motivul pentru care nu a semnat Sainz

„Ne-am pornit acum pe calea de a spune: „Știți ce? Vrem să ne reinventăm puțin pe viitor””, a afirmat șeful echipei Brackley. În mod clar, deoarece nu trec prin cel mai bun moment din istoria lor, se gândesc deja la viitor, iar sezonul 2025 poate fi doar tranzitoriu, cu ochii pe 2026. Și da, nu mai este acoperit și a adăugat: „Kimi Antonelli se încadrează cu siguranță în acest profil”.

Vrem să ne reinventăm puțin pe viitor și Kimi se potrivește acestui profil

Toto Wolff, echipa principală Mercedes

Mai mult, el a comentat că Nu au vrut să-l amețească pe Carlos și să-l facă să aștepte mult, doar ca în sfârșit să spună nu: „Nu am luat încă o decizie pentru anul viitor, dar nu am vrut ca și Carlos să aștepte, pentru că el trebuie să ia singur deciziile, e corect”, a conchis el.

Nu am vrut să-l facem pe Carlos să aștepte, el trebuie să ia singur deciziile, e corect.

Toto Wolff, echipa principală Mercedes

Toate echipele încep să-și închidă locurile pentru 2025 și Doar o bombă nebună precum Max Verstappen plecat la Mercedes, așa cum s-a menționat la începutul sezonului, ar putea provoca mari schimbări.. Dar pariul nemților este să aibă încredere în tânărul de 17 ani și să câștige experiență cu ei, gândindu-ne la 2026, unde se spune că este echipa care poate avea un motor mai bun odată cu schimbarea regulamentului.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.