Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Comentariul Isabel Forner despre Dani Mateo și disfuncția erectilă: „Nu vreau să trec cu vederea o problemă importantă pentru tine…”

Comentariul Isabel Forner despre Dani Mateo și disfuncția erectilă: „Nu vreau să trec cu vederea o problemă importantă pentru tine…”

De Ashwagandha Ar putea fi o eroare la tastarea de la tastatură, dar este numele unui plantă care îmbunătățește dorința sexuală și mărește mușchii, ajutând la tratarea stresului.

Faptul că are o origine indiană poate face pronunția complicată, dar este de fapt oarecum mai ușor decât pare pe hârtie, deoarece am putea-o aborda ca /Asuaganda/ iar traducerea sa literală este „aromă de cal”.

Este un adaptogen care ajută organismul să se echilibreze. Printre numeroasele sale caracteristicievidențiază că are efecte antioxidante, antiinflamatorii, anxiolitice și antidepresive, sporește răspunsul imunitar, îmbunătățește memoria, protejează neuronii, activitatea anticanceroasă și influențează producția de hormoni sexuali.

Comentariul lui Isabel Forner despre Dani Mateo și disfuncție

Apoticarul García a enumerat beneficiile sale și a trecut în revistă ultimele abilități pe care le are Ashwagandha atunci când Isabel Forner, colaborator de program A jucat într-unul dintre momentele programului.

Disfuncția erectilă a atras atenția

Era o vreme când Dani Mateo se încurca cu Miki Nadaldând de înțeles că a încercat deja planta: „Miroase a cal și are gust de mentă, mi-a spus Miki”. la fel cum a făcut imediat după cu Isabel Forner când a menționat că are nevoie de produs.

Acesta a apărut momentul, în care Dani Mateo s-a întrebat de ce a trebuit să-l încerce „Dacă ai o memorie grozavă”, a spus prezentatoarea, dând de înțeles că motivul pentru care a trebuit să-l ia a fost unul dintre multele pe care le are Ashwagandha .

Isabel Forner sugerează să ne uităm la Dani Mateo: „Nu vreau să trec cu vederea o problemă importantă pentru tine, problema sexuală. Este adevărat că Ashwagandha îmbunătățește libidoul și Ei spun că este bun și pentru disfuncția erectilă“?” Colaboratorul programului a terminat această întrebare către farmacistul García și pecetlui lui Dani Mateo în timp ce la Plat de Zapeando s-a auzit în rândul publicului un „O” unanim.

Imediat Dani Mateo a minimizat problema spunând: „scuze dar s-au concentrat pe Boticaria Garca” stârnind hohote printre cei prezenți.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.