Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Ce sa întâmplat cu adevărat cu Chimaev? Motivele retragerii sale din UFC Arabia Saudită

Ce sa întâmplat cu adevărat cu Chimaev? Motivele retragerii sale din UFC Arabia Saudită

Ttoată așteptarea pe care a existat o dată cu revenirea Khamzat Chimaev (13-0) la octogon s-a estompat rapid săptămâna trecută. „Lupul Ceceniei”, care urma să lupte sâmbăta viitoare la UFC Arabia Saudită împotriva lui Robert Whittaker (25-7), a fost confirmat săptămâna trecută după ce a suferit o „boală violentă”.„(în cuvintele Danei White, CEO UFC) care l-a forțat să părăsească lupta. Locul lui va fi luat de tot rusul Ikram Aliskerov (15-1), pe care tocmai l-a câștigat în timpul lor la Brave.

Cert este că acum, câteva zile mai târziu, am putut să aruncăm puțină lumină asupra situației mereu misteriosului și carismaticului Chimaev. “Toxicația alimentară este întotdeauna periculoasă. El știa starea lui, (știa) că nu se poate lupta. De aceea a anulat-o”, a declarat Abdul-Aziz Abdulvakhabov, care a confirmat că nu a vorbit cu Cimaev, ci a vorbit cu anturajul său.

Toxiinfectia alimentara este intotdeauna periculoasa. Își cunoștea starea, (știa) că nu va putea lupta. De aceea a anulat-o

Abzul-Aziz Abdulvakhabov

Acest mesaj sosește câteva zile după văzându-l pe Chimaev pe un pat de spital și cuvintele, îngrijorătoare desigur, de la Dana White. Cecenul, care are șapte victorii în UFC și este neînvins, a avut și el șase lupte anulate de când a ajuns la compania respectivă. Anturajul său, în schimb, a negat zvonurile de pensionare.

„Întotdeauna plănuim ceva, dar Allah are propriile sale planuri pentru noi! Alhamdulilah”, a scris Chimaev în rețelele lor la prima lor apariție după ce lupta din Arabia Saudită cu Whittaker a fost anulată. Pare recuperat… și deja se gândește la următoarea luptă.

Activați notificările despre UFC în aplicația dvs. BRAND

Vesti bune! Acum puteți activa notificările despre MMA și UFC în aplicația dvs. MARCA pentru a primi instantaneu toate informațiile pe dispozitivul dvs. mobil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați meniul aplicației, să mergeți în jos la notificări și să activați fila „UFC”.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.