Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / Bertin Osborne explodează după ce a suferit ceea ce nu s-a gândit niciodată la un concert în 43 de ani: “Este un p****; dar nu-ți țin ranchiună”

Bertin Osborne explodează după ce a suferit ceea ce nu s-a gândit niciodată la un concert în 43 de ani: “Este un p****; dar nu-ți țin ranchiună”

Bertn Osborne deja trebuie adaugă o altă experiență care nu i se întâmplase în mai bine de patru decenii pe scenă. Și a luat-o în două moduri diferite. Pe de o parte, din furie și pe de altă parte, a folosit umorul. Acesta a fost prima dată când un concert a fost anulat „din cauza unor probleme tehnice”.

Pentru că artistul a ajuns la fața locului, în San Agustín de Guadalix, așa cum face de obicei. ȘI Se pregătea să cânte și să aibă o seară fericită până au început problemele. El însuși a dat vestea suspendării sale, provocând plângeri din partea publicului. Și a explicat-o față în față: „Sunt pe scenă de 43 de ani și este prima dată când mi se întâmplă asta”.

La care a adăugat: „Nu pot să o fac pentru că asta e un rahat, lucrurile astea se întâmplă, dar „Am oamenii mei aici, care sunt o echipă de ingineri, dar au angajat o echipă numită Audio Sweet pe care nu trebuie să o angajați”..

Morcovul lui Bertin Osborne și rămâne la „Angelito”

În mod curios, era compania unui prieten de-al său, Ángel. „Am un prieten bun, el este Angelito, că bietul tip va avea un atac de cord în orice moment și ei bine, doar spunând asta „Este prima dată când face un concert, i-am spus deja că s-a observat”., a exprimat el. Acum, adaugă: „Deoarece este prima dată, îngerule, și suntem prieteni, Nu țin ranchiună“.

Și a dat mai multe explicații despre ceea ce s-a întâmplat: „Trebuie să ținem cont că aici cântă paisprezece muzicieni, este un montaj profesionist, foarte frumos, cu fum și lumini, și — Aici sunt doar patru becuri.. Lipsa luminii a făcut ca spectacolul muzical să nu poată avea loc.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.