Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / News / 24 de ore Le Mans 2024: Miguel Molina, campionul liniștit

24 de ore Le Mans 2024: Miguel Molina, campionul liniștit

Has 30 la, Miguel Molina Ar fi fost o vedetă a curselor auto spaniole. Siete ca pilot oficial Ferrari în programele cheie pentru brandul italian (cele de GTsteaua rezistentei pana la inceputul Hypercar), alți șapte ca ofițer al unui alt proiect vedetă al Audi, the DTM și cu un drum anterior interesant în categorii inferioare de monolocunde cele cinci victorii pe care le are în Renault Formula 3.5…și cu suficient talent pentru a fi mers mai departe. Noi vorbim despre un CV impecabil…dacă Formula 1 nu ar exista.

Molina face parte din asta buchet de mari talente cei care sunt ratați pentru că nu au concurat într-un Grand Prix de Formula 1… dar care sunt autentici privilegiat în lumea competiției -pentru că au câștigat-o pe pistă- prin reprezentarea unor mărci de prestigiu Ferrari. Se va alcătui și acel grup Antonio Garcia„șeful” Corvettei, Dani Juncadella (înainte în Mercedes și acum și în marca americană), acum convertit în șef al circuitului din America și înainte de a purta culorile Bentley, Andy Soucek, Albert Costa (împachetat cu o mulțime de ei în Lamborghini) sau chiar Lucas Ordez, care a avut o traiectorie diferită pentru a ajunge la Le Mans cu Nissan. Oameni, toți, cu talent suficient pentru a fi strălucit oriunde i-ar fi dus circumstanțele sportive și economice care joacă atât de mult în lumea sporturilor cu motor. Incluzând Formula 1.

De caracter rezervat (ideal pentru un mediu precum cel al lui Ferrari), Molina nu este un pilot cu 'instinct ucigaş' pe pistă… nici măcar unul dintre cei care îl ascund sub un zâmbet permanent sau un chip de 'băiat bun' cum se întâmplă cu Palou. De asemenea, nu este unul dintre cei al căror ego poate…pentru că nu are nevoie (ar fi putut să-și afirme statutul pentru a se arăta, de exemplu, în clasament, dar Fuoco este cel care le execută, favorizat de greutatea mai mică). Este rapid fără a fi nevoie să fie exploziv, este consistent și a adus Ferrari ceva ce îi lipsea echipei sale GT: multe experiență în mașini cu aerodinamicăun aspect cheie în 499Pnoua creatură italiană pentru Le Mans.

Ferrari

Anii lui în DTMîn afară de a servi pentru a face istorie pentru sportul cu motor spaniol câștigând o cursă pentru prima dată în – la acea vreme- foarte prestigios campionat german, i-au oferit acel fundal, cu siguranță cheia pentru merită cea mai râvnită roată de la Le Mans.

Experiență în serviciul Ferrari

Este una dintre cele mai multe veterani ai sextetului Ferrari Hypercarel liderul mașinii #50 în spatele ușilor închise – deși nu se laudă cu asta deschis, așa cum ar trebui să fie orice „căpitan” bun -. Și marca italiană l-a „folosit” pentru a duce greutatea în dezvoltare a altuia dintre mașinile nucleare ale mărcii italiene (unde se joacă o parte importantă din veniturile programelor de curse): 296 GT3.

Molina a lucrat-o. De aceea, când și-a amintit ultimii ani înaintea presei spaniole de după cursă, i-au venit lacrimile pe față. S-a întâmplat și momente dificileca atunci când a fost lăsat în afara programului Audi DTM… dar acolo el Am deschis ușa Ferrari. Îmbrăcat în salopeta roșie, visul oricărui pilot de curse, savurați mierea triumfului în Cupa Mondială de anduranță relativ curând, cu victorie la Fuji 2017chiar și în categoria mică a GTE Am.

DPPI

Un succes care a fost refuzat timp de aproape patru ani în GTE Pro (până la ultima numire din 2022) și a rezistat o jumătate și jumătate în Hypercar, unde soarta fusese crudă cu spaniolul și tovarășii săi, fără îndoială cel mai competitiv dintre cele două prototipuri roșii. Acum, odată ce ștecherul succesului a fost îndepărtat… poate că este timpul să ne străduim pentru o altă mare realizare: titlu mondial.

După ce a câștigat Le Manscu dubla lor punctuație, sunt secunde, la nouă puncte în spatele Porsche-ului lui Lotterer, Estre și Vanthoor. Nimic despre retragerea pașnică, așa cum a venit să menționeze marele triumf, influențat fără îndoială de eliberare. Mai sunt multe de câștigat.
Source link

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.